Thursday, May 23, 2013

Voortschrijdende imbicielicering slaat nu ook bij facebook toe

men, dat is het systeem by facebook geruikt een woord als geloofsovertuiging terwijl geloof of overtuiging zp moeten kunnen behoeren te bestaan als keuze. Niet dus je hebt maar te kiezen, kortom als toevoeging aan de knipschaar, hakbijl optelefonenen en ga zo maar daar met complimeneten aan de Directie voor de fraaie vernageling en verminking van ons volksbezit t.w. de ons zo gelieve Nederlandse Taal die op deze alweer fraaie wijze van een tweetal goed functionerende begrippen is beroofd, altands bij de facbookgebuikers groep maar ach, die weten toch niet beter, anders zouden wel even een electronosch postje kunnen sturen
naar klantenservice, O neen dat is er alllemaal niet meer, nee al deze intermentelijke comminicatielijnen zijn al effficient doorgesnden en allle laddders hoog opgetrokken, men is duidelijk is afwachting op een grote vloed
kijk maar eens hoog in Leiden de Verz de lucht in reixen, Multatuli schreef het al, hoog hoger het slot des te groter de schavuit immers kleine boefjes pakt men op, de grote laat men lopen en nieuwe bezems vegen schoon.

Zoals velen weten heeft de grofstofelijkheid tevens smoelenboek facebook miljoenenen gebruikers waar flink aan verdiend wordt, alleen dat weten zij zelf niet en krijgen er daarom dan ook geen stuiver voor betaald.
Zo heeft van al die miljoenen, Nederlandse Taal gebruikenden, hier in Nederland maar ook daarbuiten
zoals daar zijn, in het buitenland, de landen, om er maar enkelen van te noemen, waarvan onomstotelijk vooropstaat, Belgie, Suid Africa ende v/h  District Suriname met als hoofdstad Paramaribo, gunstig naar het binnenland slingerende rivieren wat ons tot het eind van deze bloemlezig brengr, waarvoor dank, de aandacht etc. en ooit de gordel van smaragd bezaaid met florisante etc.
No comments: